Forum regels

Ga naar beneden

Forum regels

Bericht van Saskia1982 op za mei 23, 2015 10:20 pm

Welkom op het Muizenforum.

Hier kun je informatie vinden over alles wat met muizen te maken heeft. Om te zorgen dat iedereen zich op het forum thuis voelt en kan vinden wat hij of zij zoekt zijn er een aantal regels waar iedereen zich aan moet houden, hieronder kan je deze regels lezen.

Algemene regels

-  Stel je even voor in het daarvoor bestemde onderdeel. Dit is niet verplicht, maar word zeer zeker op prijs gesteld! (Ben je gesteld op je privacy, vertel dan enkel iets over je muizen..)
-  Je bent als gebruiker te gast op het forum, ga respectvol om met andere gebruikers.
-  Discussies horen erbij maar ga elkaar niet voor rotte vis uitmaken - gebruik argumenten! Bedenk dat geschreven woorden soms harder kunnen aankomen als bedoeld.
-  Blijf zoveel mogelijk on-topic. Bij teveel off-topic berichten kan er besloten worden een onderwerp te splitsen of off-topic berichten te verwijderen.
-  Zorg dat je berichten inhoud hebben. We hebben geen wedstrijd om zo snel mogelijk en zo veel mogelijk berichtjes te plaatsen.
-  Let op de datum, reageren op zeer oude topics kan in bepaalde gevallen ongewenst zijn (Iedereen kan zelf wel bedenken of een reactie nog op z'n plaats is)
-  Typ je berichten in normaal Nederlands zodat iedereen ze kan begrijpen, foutloos hoeft echt niet. Dialect, MSN-taal en dergelijken zijn niet toegestaan.  
-  Het is mogelijk om een link te plaatsen naar je eigen website, indien deze niet commercieel is. Dit gebeurd in het daarvoor bestemde forum.

Denk even na voordat je wat post, het Muizenforum is een openbaar forum dus iedereen kan meelezen. Lees je bericht door en bedenk of je dit zelf wel wilt lezen voordat je post. Het stel je voor forum is enkel voor leden te lezen en de voermuizenhoek enkel voor de voermuizen groepsleden, maar bedenk je dat iedereen lid zou kunnen worden en het lezen


Regels met betrekking tot de rubrieken Aanbod en Gezocht

-  De rubrieken Aanbod en Gezocht zijn voor leden die regelmatig gebruik maken van de rest van het forum. Wij zijn géén forum waar je terecht kunt om alleen dieren aan te bieden, daarvoor kun je terecht op bijvoorbeeld Marktplaats.nl. We hebben daarom als regel dat leden een topic in het onderdeel Aanbod mogen zetten als ze actief deelnemen aan dit forum. Hier kunnen uitzonderingen op gemaakt worden bijvoorbeeld als iemand snel muizen moet herplaatsen, dit zijn uiteraard nooit advertenties bedoeld om even wat winst te maken..
-  Reageer alleen bij serieuze interesse op topics in deze rubrieken. Overige reacties zullen worden verwijderd.[/list]


Regels met betrekking tot foto's plaatsen


-  De maximale grootte voor foto's is vastgesteld op 600 X 600 pixels. Grotere foto's worden automatisch verkleind.
- Bedenk dat niet iedereen een snelle computer heeft en hou het bij een redelijk aantal foto's, ik vertrouw hierbij op jullie eigen inzicht.
- Plaats alleen foto's die je zelf hebt gemaakt. Het is verboden om foto's van een ander te hotlinken. Wil je toch foto's laten zien die bijvoorbeeld ergens op het internet staan, plaats deze dan in een link.
- Foto's waarin te zien is dat muizen worden opgegeten door je eigen huisdier zijn niet toepasselijk op dit forum, zodoende verwijderen wij de foto's en gaat het topic op slot

Regels overtreden?

Als je je niet aan deze regels houdt zul je aangesproken worden door een moderator. Dit kan leiden tot een waarschuwing of een (tijdelijke of permanente) ban. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ernst van de situatie.

Houden leden zich niet aan de afspraken? Ga dan niet zelf moderator spelen maar MELD DIT BIJ EEN MODERATOR.
Zo kunnen de moderators/admins sneller en beter ingrijpen. Zij kunnen niets doen als ze niet weten dat er iets speelt!


Veel plezier op het Muizenforum.

_________________
Het muizenforum op facebook: *klik*

Mijn dwerghamstergroep op facebook: *klik*

Mijn eigen muizen en dwerghamsters op facebook: *klik*
avatar
Saskia1982
Admin

Aantal berichten : 594
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 36
Woonplaats : Brielle

http://saskia1982.webs.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum